Sidor

tisdag 31 maj 2011

Smaksensation

Att laga mat är inget jag pysslar med, och inte att fota den heller för den delen, men just idag tycker jag att min middag är värd att förevigas. Ensam hemma njuter jag av tystnaden och lugnet och lyxar till det med loppisfyndat finporslin och *trumvirvel* MIN alldeles egenodlade sallad! En smaksensation! Och somrigt så det förslår.

Det får bli mitt bidrag till "sommarbordet", som är veckans tisdagstema hos Fabriken.

9 kommentarer:

Høytrykk sa...

Nam, det så godt ut!!

Fisan sa...

Jaha sådär ja! Här sitter vi tydligen och myser så vi nästan går av! mmm... vin också... jo jag tackar :-).

Anonym sa...

Ser smaskens ut. Och egenodlat blir ju lite extra gott.

Slow-Eva sa...

Vilken lycka med något man odlat själv!

Ullis sa...

åh, det ser gott ut! Har du redan egen sallad!
Ha en fin dag!
Ullis

24seven by [bo:bakk] sa...

Smarrigt!! Redan egen sallad? Lyckliga du. :)
//Helena

Stina Glaas sa...

Ser fantastiskt fint ut! Som ut en mattidning! :-D Men det ser inte så mättande ut. ;-)

Sanna/Pysselglädje sa...

Härligt! Visst är det något alldeles extra med att äta det man själv har odlat!

E.Winberg sa...

Guuu så gott! Längtar efter mina jordgubbar på altanen jag. Salladen fick bladlöss, men fick lära mig att den inte fick stå inomhus i fönster i alla fall, haha ;)